Соціально-педагогічна робота з дітьми з особливими оввітніми потребами в умовах закладу спеціальної освіти

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
БДПУ
Анотація
У кваліфікаційній роботі охарактеризовано категорію дітей з особливими освітніми потребами як об’єкта соціально-педагогічної роботи; Визначено психолого-педагогічні особливості дітей з РАС та схарактеризувати загальні та специфічні особливі освітні потреби цієї категорії; Проаналізовано зміст та напрями соціально-педагогічної роботи з дітьми з розладами РАС в умовах закладу спеціальної освіти; Розроблено та експериментально перевірено ефективність соціально-педагогічної програми соціальної та побутової адаптації дітей з РАС в умовах спеціальної школи; Розроблено рекомендації щодо ефективної організації соціально-педагогічної роботи з дітьми з РАС.
Опис
Ключові слова
діти з особливими освітніми потребами, розклад аутичного спектру, соціально-педагогічна робота з дітьми з особливими освітніми потребами
Бібліографічний опис
Капшук О. Соціально-педагогічна робота з дітьми з особливими оввітніми потребами в умовах закладу спеціальної освіти : кваліфікаційна робота на здобуття квалііфікаційного ступеня магістра : спец. 231 Соціальна робота / наук. кер. Анастасія Попова. - БДПУ, 2020. - 112 с.